Op het landgoed bevindt zich ook de orangerie met een woonoppervlakte van maar liefst 160 m² en een inhoud van circa 450 m³. Verder staat er een stijlvolle volière en een aantal schuren.

Naast een beeldschoon uitzicht beschikt de orangerie op de begane grond over een grote woonkamer, ouderslaapkamer, keuken, bijkeuken en 2 badkamers. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers.

Op het landgoed treft men verder ook een fietsenschuur, een schuur voor de tuingereedschappen, een bergschuur en diverse schuren voor de opslag van gekloofd hout aan. De gezamenlijke oppervlakte van de schuren bedraagt circa 175 m². Eventueel kan van een deel van deze ruimten een garage gemaakt worden.

De volière heeft 3 gesepareerde binnen- en 3 gesepareerde buitenverblijven en biedt plaats aan diverse soorten (exotische) vogels. Op dit moment wordt de volière bewoond door kanaries, parkieten, valkparkieten en rijstvogels. De kippen hebben een eigen binnen- en buitenbehuizing, gelegen naast de volière.

Daarnaast heeft de diversiteit aan geplante bomen, struiken, heesters en bodembedekkers, bijgedragen aan het ontstaan van een rijke vegetatie die een grote verscheidenheid aan vogels aantrekt. De bosuil, het ijsvogeltje, de groene specht, de grote bonte specht, het winterkoninkje, de zanglijster, tjiftjaf, sperwer, havik, buizerd, gierzwaluw en de Vlaamse gaai zijn hier enkele voorbeelden van.

Bij rangschikking onder de Natuurschoonwet komt u als grondbezitter in aanmerking voor de voordelen die toebehoren aan de NSW-status op uw landgoed.

 

sluiten

Nieuw-Loosdrechtsedijk 178 | 1231 LD Loosdrecht | t. 035-5822262 | f. 035-5779993 | info@ddeggroep.nl Copyright © 2012 DdeG Groep | Alle rechten voorbehouden | Eventuele fouten zijn voorbehouden | Website designed by DWanimations and DdeG Stylingconcept BV